tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Natuurvoedingskundige - Zero-point
marjon!updatervar10!0!0!F! Natuurvoedingskundige - Zero-point

Praktische informatie

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Eten doe je iedere dag

Voeding geeft je energie, levenslust, weerstand en concentratie. Er is steeds meer belangstelling over voeding en gezondheid. Het besef dat gezond zijn ook afhankelijk is van de voeding die je tot je neemt is gelukkig bij steeds meer mensen aanwezig. 


Maar wat is nu eigenlijk gezond? 
Want wat voor de één gezond is, hoeft voor de ander namelijk helemáál niet gezond te zijn. 
Voeding is erg individueel, ieder mens is uniek en heeft verschillende behoeften, klachten en verteringsmogelijkheden. Zo is inmiddels bekend dat ieder mens zijn unieke darmflora heeft, even uniek als zijn vingerafdruk. Fascinerend toch? 

Hoe werk ik? 
Ik maak een maatplan voor je en daarbij ga je eten wat bij je past. Daarvoor neem ik een voedingsdagboek onder de loep, wat je 3 dagen bij hebt gehouden. Aan de hand van de klachten en je eetpatroon kan ik al snel zien wat de evt. ‘triggers’ zijn die klachten kunnen veroorzaken. Soms is het noodzaak om te detoxen. Daarvoor heb ik een plan geschreven waarin ik je begeleid om jezelf te reinigen. Het is geen hongerdieet, maar een plan wat je voor je hele leven kunt gebruiken! En soms moeten er aanvullende onderzoeken uitgevoerd worden (ontlasting, urine). Ik werk nauw samen met Josephine Broeders, klassiek homeopaat en darmtherapeute, evenens werkzaam op Zero-Point.

Veelvoorkomende klachten
Een voedingspatroon aanpassen is een uitdagende klus, maar je zult merken dat je met de juiste aanpassingen zoveel kunt bereiken in energie, levenslust en weerstand. En ook niet onbelangrijk: dat je nooit meer hoeft te lijnen! Een greep uit de klachten van mensen die bij mij komen: 
• bloedsuikerschommelingen 
• chronische vermoeidheid 
• gluten/exorfinenintoleranties 
• voeding na herstel, ziekte of operatie als ondersteuning van het genezingsproces 
• kindervoeding, opbouwen darmflora baby’s 
• spijsverteringsklachten 

Even voorstellen...
Mijn naam is Marjon Willems en ik ben gediplomeerd natuurvoedingskundige (Kraaybeekerhof Academie). Ik ben altijd in de ‘ban’ van het effect van voeding geweest op mensen, en sta helemaal achter de uitspraak van Hippocrates: laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding. Na deze opleiding heb ik nog vele bijscholingen gehad. Ik ben tevens gespecialiseerd op het gebied vanvoedingsintoleranties en exorfinen (triggers). Mensen die intoleranties ontwikkeld hebben knappen met een voedingsaanpassing /darmprotocol en de juiste inzet van enzymen zienderogen op! 

Afspraken:
Op dinsdagmiddag houd ik praktijk op Zero-Point. Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak: tel. 06 123 64 661, of stuur een berichtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Naast mijn praktijk op Zero-Point heb ik tevens een praktijk in Uden.

Beroepsvereninging en vergoedingen
Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen VNVK en VBAG. Consulten komen in aanmerking voor gedeeltelijke vergoeding. Natuurvoeding valt onder natuurgeneeswijzen. 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >