tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Drink gevitaliseerd water - Zero-point
amethyst-378374_1920 Drink gevitaliseerd water - Zero-point

Het blijkt dat jonge planten geteeld met gezuiverd én gevitaliseerd water zich krachtiger ontwikkelen met een beter vertakt wortelstelsel dan regulier gekweekte planten. Ze zijn gezonder en vitaler. Met waterzuivering zijn we al langer bekend. Veel mensen gebruiken extra filters om restanten chloor, kalk en zware metalen uit het kraanwater te halen. Maar wat is precies gevitaliseerd water?
 


Gevitaliseerd water vraagt om meer toelichting

Water is een drager. Een geleider. Ieder stofje dat zich in het water bevindt heeft een eigen frequentie. En water neemt die trilling over. De watermoleculen organiseren zich via dat trillingspatroon. Dat resulteert in prachtige harmonieuze kristalstructuren bij een zuivere bergbeek. Of grillige, gebroken kristalstructuren bij vervuild water. 

De Japanner Masaru Emoto (1943-2014) is bekend geworden door zijn onderzoek naar waterkristallen. Hij nam waar dat invloeden van buitenaf zoals geluid, beeld, locatie en zelfs intentie of woorden, de watermoleculen qua energie en trillingpatroom beïnvloedden. Als hij het water bevroor verschenen er verschillende kristalpatronen. Prachtig en harmonieus bij het water van een heldere bergbeek. Of rommelig en ongeordend bij een glas water dat blootgesteld was aan Heavy Metal muziek. Zelfs het water van een grote stad als Londen of Parijs verschilt qua kristalpatronen. 


Water vitaliseer je door het trillingspatroon te harmoniseren. Daar wordt volop onderzoek naar gedaan. Wij bestaan, net als die jonge plantjes, voor het grootste gedeelte uit water. Dat maakt het extra interessant. Want het zou zo maar kunnen dat water met prachtige kristalstructuren een andere invloed op ons heeft dan water met ongeordende chaotische kristalstructuren. Wellicht zou gevitaliseerd water een belangrijke rol kunnen gaan spelen in het verbeteren van onze gezondheid en ons welbevinden? 

Hoe vitaliseer je het water dat je drinkt?  

De eenvoudigste manier om water te vitaliseren is om kristallen toe te voegen aan je drinkwater. Kristallen uit de natuur hebben hun eigen harmoniserende frequentie. Rozenkwarts, Bergkristal en Amethist worden ook wel de Golden Triangle genoemd, omdat hun werking zo mooi op elkaar aansluit. Door Amethist kun je sneller ontspannen en ben je minder druk in je hoofd. Bergkristal heeft een reinigende werking en Rozenkwarts staat voor zachtheid en liefde.

Zelf voeg ik deze kristallen toe aan een kan met drinkwater. Het water smaakt er zachter en lekkerder door. Of verbeeld ik me dat? Ik weet het niet. Maar ik doe het nu al jaren en zelfs de kinderen vinden het niet meer raar. Het proberen waard. Ik ben erg benieuwd naar jullie ervaringen. Laat me weten!

Maart, Ingrid Brulez

1000 Resterende tekens


Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >