tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Energetic Sound Touch en Vortex healing - Zero-point
Joost_Buzzonder Energetic Sound Touch en Vortex healing - Zero-point

Praktische informatie

 

Individuele afspraken
Iedere woensdagavond
Andere momenten in overleg


Coach/Therapeut:
Joost van Genugten


Contactgegevens
Heb je vragen? Wil je een afspraak maken?
Neem gerust contact op
Telefoon: 06-18228138
https://www.buzzonder.com/contact-reserveren


Meer informatie:
www.buzzonder.com

 

 

 

Joost van Genugten 

Heb je weleens last van slapeloosheid, zeurende pijntjes, gevoel van onbehagen, of situaties waar je keer op keer weer in terecht komt, vaak gepaard met of veroorzaakt door stress? Soundhealing en VortexHealing®, in combinatie met de juiste coaching, maakt dat je bij een behandeling precies krijgt wat je op dat moment nodig hebt! Verder kun je deelnemen aan de Klankreizen, die regelmatig door Joost bij Zero-Point georganiseerd worden.


Soundhealing

Soundhealing is een verzameling van energetische technieken, waarin klank en trilling hun werk doen. Het kan zowel voor ontspanning als therapeutisch ingezet worden. Met klank en resonantie van klankschalen en stemvorken, in combinatie met de juiste intentie, kunnen blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel of onderbewust niveau naar boven komen en vrijgemaakt worden. Dit wordt gestuurd door gerichte coaching
 

Vortex Healing

VortexHealing® is een energetische healing in de traditie van Merlin waarbij de energie haar werk doet. Door middel van channeling vanuit het healingveld vinden energieoverdrachten plaats en krijgt je energiesysteem precies de boost die het nodig heeft. Het geeft een diepe en subtiele healing, die ook op afstand toegepast kan worden. Voor healing op afstand kun je ook een aparte afspraak maken!


Klankschaalmassage 

Klankschaalmassage is een fantastische manier om helemaal tot rust te komen. In drukke tijden is het enorm belangrijk om af en toe even goed naar jezelf te luisteren en pas op de plaats te maken. Bij een klankschaalmassage wordt gebruikgemaakt van feng-gong en diverse Tibetaanse klankschalen. Door de klankschalen op het lichaam in trilling te brengen komt je energiesysteem weer in balans, voel je een diepe ontspanning en kan je even alle stress van je af laten glijden.
 

Klankreizen

Tenslotte kun je met regelmaat deelnemen aan een BuZZonder Klankreis. Ervaar je de stilte in jezelf, begeleid met de helende frequentie 432 Hz. (door tuba en loopstation), Klankschalen, Feng Gong, Native American Flutes en diverse andere instrumenten, maak je met behulp van klank en trilling een reis door je onderbewuste en kom dichter bij je ware ik….
 

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >