tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Onze uitgangspunten - Zero-point

 

  1. Bewustzijn

  2. Inzicht

  3. Genezing en preventie

  4. Leren

  5. Community

 

Ad 1.  Bewustzijn

Wij ontwikkelen activiteiten om je te helpen bewust te worden van je gedachten, gevoelens en emoties en om ze zonder oordelen te observeren. Onze activiteiten helpen je om ‘baas te worden’ over de Monkey Mind. Om piekeren meester te worden zodat er meer ruimte komt voor rust en leven vanuit je hart, gevoel en intuïtie.

 

Ad 2.  Inzicht

Via onze coachingsactiviteiten helpen we je om inzicht te krijgen in wat jou beweegt en antwoord te vinden op levensvragen zodat je steun en support ervaart en er meer ruimte komt voor geluk en vervulling.

 

Ad 3.  Genezing en preventie

Wij leren je om stress en spanningen in het lichaam te verminderen door oefeningen of behandelingen. Hierdoor stroomt de energie weer en verdwijnt vermoeidheid. Fysieke en emotionele klachten worden genezen. Dit is super belangrijk ter preventie van ziekte en (langdurige) uitval.

 

Ad 4.  Leren

Via onze nieuwsbrief, workshops of trainingen geven we onderwijs en voorlichting op het gebied van (preventieve) gezondheid en het verbeteren van je vitaliteit 

 

Ad 5.  Community

Samen vinden we belangrijk en fijn. Daarom creeeren we altijd ruimte voor uitwisseling en verbinding. Ons streven is dat jij je welkom en thuis voelt bij ons in het pand en bij onze activiteiten: ‘Een moment voor jezelf, een rustpunt in de week.’ Zero-Point is voor veel mensen een plezierige en inspirerende ontmoetingsplek in het hart van Breda en daar zijn wij dan weer blij mee:)

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >