tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Activiteiten - Zero-point

 

 1. Wij faciliteren groepslessen op het gebied van o.a meditatie, mindfulnesss, yoga, tai chi, zang en zans voor volwassenen en kinderen.
   
 2. Wij selecteren en faciliteren erkende professionals uit de complementaire gezondheidszorg ter behandeling en genezing van gezondheidsklachten: o.a chinese acupunctuur, massage, colon-hydrotherapie, homeopathie, kinesiologie, natuurvoeding. Wij brengen deze professionals samen onder één dak om uitwisseling en ontwikkeling van vakkennis te stimuleren. Tevens willen we de verbinding tussen reguliere en complementaire gezondheidszorg vergroten.
   
 3. Wij selecteren en faciliteren coaches en therapeuten die zowel één op één met mensen werken of groepstrainingen verzorgen ter versterking van het geestelijke welzijn en verbetering van de geestelijke gezondheid van mensen.
   
 4. Wij vormen een inspirerend podium voor (wekelijkse) lezingen, workshops, optredens of filmvoorstellingen die aansluiten bij onze uitgangspunten. Denk aan een lezing door Prof. Kampman over Voeding en Kanker, een klankconcert, een filmvoorstelling “bodemboeren”, een meditatie-inloop of een workshop ‘vrij zijn op je werk’ van het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie).
   
 5. Wij verzorgen educatie over gezondheid en vitaliteit middels artikelen in onze nieuwsbrief die aan meer dan 4200 mensen in Breda en omgeving wordt verstuurd. Dit aantal is continu groeiende.


Wij willen zo veel mogelijk mensen bereiken en doen dit in het algemeen belang.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >