tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Noorse Sjamaan - down to earth spiritualiteit-Upcoming events - Zero-point

Noorse Sjamaan - down to earth spiritualiteit

Noorse Sjamaan - down to earth spiritualiteit

Evenement Eigenschappen

Start 24 apr
Eind 24 apr
Prijs p.p. Zie de tekst voor informatie
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

De privé sessies van Noorse Sjamaan Christer zijn een echte aanrader! Zijn kracht is uitzonderlijk sterk en zijn benadering zeer doeltreffend. Wil je grote stappen maken in jou ontwikkelingsproces, of simpelweg je wat beter op aarde voelen, dan is een sessie met hem zeer de moeite waard! Hij nodigt je uit om weer thuis te komen bij jezelf, zodat je vanuit je krachtige kern kunt leven.

 

Keer op keer bewijst deze Sjamaan weer hoe grondig en precies hij kan werken. De helingen hebben direct effect en brengen hele veranderingsprocessen te weeg. Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de emoties en pijn, maar hiermee ook oude karma, zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken. Ook ziekten komen vaak voort uit emotionele disbalansen en worden direct of indirect meegenomen in zijn helingen. Als een soort stofzuiger weet hij je oude emoties en pijn over te nemen, dit is zijn grote kracht. U zult na een behandeling meer vanuit u kern kunnen leven. Dit is een zeer effectieve manier van genezing die absoluut de moeite waard is om te ervaren!

 

Praktische informatie

Datum: woensdag 24 april

Afspraken mogelijk tussen 09.00 en 22.00 uur.

Investering: € 120,-   Pinnen is mogelijk. (Voor de mensen in de bijstand is er een speciale regeling)
Lengte:  1 uur
Taal: Engels (Vertaler eventueel aanwezig)

 Voor meer informatie: www.nordicshamanism.nl

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?