tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Bokstherapie - Zero-point
Carla-van-Loon Bokstherapie - Zero-point

Praktische informatie


Tijden
vrijdagochtend 8.30 – 12.30 uur

 

Contact 
Carla van Loon
Integratief therapeut
 

Ik ben het beste bereikbaar per mail en lees je vraag graag: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Site:
www.dichtbijvrij.nl
www.carlavanloon.nl 


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Carla van Loon

Op vrijdagochtend ben ik bij Zero-Point voor het geven van individuele bokstherapie. 

Bokstherapie

Bokstherapie
Bokstherapie is individuele therapie die voornamelijk wordt ingezet bij klachten als angst, woede, machteloosheid en bij trauma gerelateerde klachten. Tijdens de boks-therapie combineren we kennis uit evidence bases methoden zoals EMDR, en het visualiseren en re-scripten uit de hypnotherapie. Maar ik maak ook gebruik van het gedachtengoed uit de opstellingen, of het delenwerk vormgegeven door Janina Fisher. 

Boksen maakt dat je niet alleen direct kunt ontladen, het houdt je lijf ook in beweging als het eigenlijk door de schrik van de heftige gebeurtenis destijds, weer in angst of verlamming wil gaan. Waar je destijds misschien controleverlies en / of machteloosheid hebt ervaren, kom je door deze vorm van therapie sneller in je kracht waardoor je meer grip voelt. Zo ontstaan er handelingsalternatieven.


Carla van Loon

Ik ben als integratief therapeut en relatietherapeut actief in mijn eigen praktijk. Mijn oorspronkelijke opleiding was de opleiding tot agoog. Daarna studeerde ik integratieve therapie, en volgde ik diverse jaaropleidingen. Ik ben opgeleid vanuit o.a. de hypnotherapie, en systeemtherapie. Met een verdieping en focus op het gebied van trauma. 
 

Meer info

Bokstherapie: https://carlavanloon.nl/2021/11/28/boks-therapie/
 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >