tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Narratieve coaching - Zero-point
Adrienne_new Narratieve coaching - Zero-point

Praktische informatie

Adrienne Schimmel
Narratief coach


Tijden
Op de maandagochtend en vrijdagmiddag aanwezig. Andere dagen in overleg.


Contact:

Telefonisch spreekuur op:
Dinsdagmiddag van 15.00 tot 16.00 en 
donderdagochtend van 10.00 tot 11.00

​Bel: 06-23 15 61 85
Per mail ben ik zeer goed bereikbaar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zelfontwikkeling via zelfkennis en zelfsturing! 

Niet lekker in je vel? Heb je het gevoel dat alles te veel energie kost? Je loopt weer tegen dingen aan die je al vaker tegengekomen bent? Je hebt het gevoel dat het tijd is om een nieuwe weg in te slaan, privé of in je werk. Het lukt je alleen niet om die knoop door te hakken. Wat is nu echt belangrijk? Wat heb ik echt nodig? 

Talenteer Jezelf

We hebben allemaal momenten in ons leven waarop het lijkt alsof we op een kruispunt aangekomen zijn. Het lijkt alsof we ergens tegenaan hikken. Een verandering, een stap. Maar welke? Ik wandel graag een eindje met je mee om hierin weer richting te ontdekken.
 

Talenteer Jezelf is een narratieve coachpraktijk, waar je altijd langs kunt komen voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Zo ontstaat er scherper zicht op de vraag waarmee je worstelt. Als je vervolgens met deze vraag aan de slag wilt, kunnen we afspraken maken over de aanpak. Uitgangspunt daarbij is jouw levensverhaal. 
 

Ontdek wat je zélf kunt doen om je werk en privé een andere en duidelijke richting te geven. Je bent vriendelijker voor jezelf, hebt weer meer plezier en grip. Je voelt je rustiger en meer ontspannen! Je bent gemotiveerd en kunt met energie nieuwe dingen aanpakken. Je bent trots op jezelf en de dingen die je doet! Je zelfvertrouwen groeit en je staat echt positiever in het leven. Je kunt veerkrachtiger met tegenslagen omgaan! Minder 'moeten' en meer genieten! Je staat weer aan het roer!
 

Met welke vragen komen anderen?

Ik wil mezelf beter begrijpen, meer zelfvertrouwen, richting aan mijn eigen leven geven. Ik heb moeite met het nemen van beslissingen, last van mijn perfectionisme, faalangst en motivatie. Relaties, studiekeuze of loopbaan roepen allerlei vragen op. Ik zit in een burn-out/bore-out. Ik ben sterk gericht op anderen en kom niet toe aan mezelf. Ik loop rond met zingevingsvragen, wil beter omgaan met mijn gevoelens, onverwerkt verdriet en verlies, verslavingen of boosheid; negatieve gedachten overheersen, hoe krijg ik weer meer plezier in mijn leven? Ik loop steeds tegen dezelfde problemen aan, hoe breng ik nu eindelijk eens meer balans in mijn leven?  ​Wat zorgt ervoor dat ik gas geef of juist op de rem ga staan? Wat is nu echt belangrijk? Wat heb ik nodig om weer met plezier, meer rust en ontspannen in het leven te staan!
 

Zin in wat ont-wikkeling?

Meer informatie of een afspraak maken? Neem een kijkje op de website of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-23156185.

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >