tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Hatha Lu Jong yoga bij Zero-point in Breda
LAURA portret (2) Hatha Lu Jong yoga bij Zero-point in Breda

Praktische informatie


Lestijden
Woensdagavond:
19.00 - 20.15 uur 


Prijzen
Het abonnement kost maandelijks
€ 45,00 
Losse les: € 15,00
Proefles: € 10,-


Meer informatie
Telefoon: 06-18030129
www.lauraverstraatenyoga.nl
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laura Verstraaten

Bij het aannemen van de klassieke houdingen van hatha yoga koppel je nadrukkelijk adem aan beweging. Je luistert naar je eigen lichaam, je doet even niets anders. Na elke les voel je je ontspannen, energieker of opgewekter.

Als je regelmatig de oefeningen met toewijding en geduld uitvoert, wordt je lichaam soepeler en krachtiger, je geest rustiger. Yoga is fantastisch  gereedschap om rustiger in het leven te staan. Het laatste deel van de les wordt besteed aan ontspanning (savasana) om het effect van je inspanningen dieper op je in te laten werken.

 

Lu Jong, Tibetaanse helende yoga 

Deze vorm van yoga heeft me diep geraakt. Hij is naar het westen gebracht door Tulku Lobsang Rinpoche, een vermaarde Boeddhistische meester. Door het beoefenen van Lu Jong trainen we onze subtiele lichaamskanalen en cultiveren we gewaarzijn (awareness). Dit is de manier om voor ons lichaam en onze geest te zorgen. Het is een zachte vorm, maar het effect is krachtig!

 

Kom het zelf ervaren, in een les word je begeleid en aangemoedigd je eigen binnenwaartse reis te maken. Mijn eigen reis is aan het begin van deze eeuw begonnen. Daar gaat het om, om de reis...

 

Over Laura 

Laura geeft sinds 2008 yogales. Haar teachertrainingen volgde ze bij David Swenson, Robert Boustany en Neva Ingalls. Bij Robert Boustany heeft ze gestudeerd in zijn studio in Houston, Texas. Laura volgt regelmatig nascholingen. Ze is geregistreerd bij the American Yoga Alliance op het 500 hrs.-niveau.

In 2015 heeft ze het certificaat Lu Jong-teacher, Tibetaanse helende yoga (www.lujong.org) behaald en is ze student geworden van Tulku Lobsang Rinpoche. 

 

Neem gerust Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op voor een proefles of voor meer informatie.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >