tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Inner Bliss yoga - Zero-point
Silke5 Inner Bliss yoga - Zero-point

Praktische informatie


Lestijden

Woensdagochtend 10.30 – 11.45
in de Stilteruimte

Tarieven
Proefles €10,-
Losse les €16,-
10-rittenkaart €141,-
Maandabonnement €55,-


Meer informatie of aanmelden
Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Aanmelden: www.momoyoga.com/silke-anarah/ 
Telefoon of Whatsapp: 0613324271
www.silke-anarah.com
 

 

Aanmelden

 

Silke Anara'h

Van harte welkom bij deze nieuwe, verzachtende beoefening van yoga: Inner Bliss yoga. Vanuit een liefdevolle houding kom je in vriendschappelijke verbinding met jouw lichaam. Deze verbinding leg je door dynamische asanas traag uit te voeren, te klanken terwijl je zachte mudras vasthoud en door in diepe verbinding met je ademhaling te komen.

Inner Bliss yoga wordt in ateliers aangeboden; rondom een thema creëren we een open ruimte om samen te oefenen. Ieder atelier is een co-creatie waarbij de diepe energie van Shakti in ons voelbaar wordt. Door stabiel en stevig te blijven staan ervaren we gronding tijdens het atelier. En door de trillingen van onze eigen stem in ons lichaam te voelen, groeit ons gevoel van innerlijk lichaamsbewustzijn. De mudras en asanas zullen in specifieke meridianen jouw energie laten stromen, waarbij de aandacht bij de ademhaling ondersteunt in het creëren van ruimte en flow.

 

Tijdens het atelier wordt jou niets 'geleerd' maar wordt je uitgenodigd je hart te openen, naar binnen te keren en de energie te laten stromen. Hier is geen kennis of vaardigheid voor nodig en de ateliers zijn dan ook voor iedereen toegankelijk.

 

Over Silke

Na in haar jeugd met (moderne) dans bezig te zijn geweest, kwam Silke in 2004 in contact met Critical Alignment yoga (CAY). Silke begon in Amsterdam in 2009 met het geven van yoga aan kinderen. Naast de kinderyoga ontstond er in 2016 in haar yogastudio Running Buddha in Voorburg de lessen voor tieners en voor volwassenen. Tijdens deze lessen lag vanuit CAY haar focus op verbinding met en controle over het fysieke lichaam. De eigen beoefening van Silke werd in 2019 meer dan 'alleen’ yoga toen zij verder ging met kundalini yoga. De ervaring van deze lessen was zo positief en hadden een diepgaande impact op haar systeem. Silke 'channelt' de inhoud en thema's van de Inner Bliss ateliers in verbinding met de tijd van het jaar (de Aarde) en met de Moedergodin. In haar manier van lesgeven focust Silke op het verzachten en accepteren van alles wat zich voordoet.

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >