tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Baas in eigen brein! - Zero-point
hein Baas in eigen brein! - Zero-point

Hein de Bont


Zou je willen dat je een methode kende om het malen en piekeren te stoppen? Dat je je langer zou kunnen concentreren?

Lesdagen: maandag

Zou je willen dat je een methode kende om het malen en piekeren te stoppen? Dat je je langer zou kunnen concentreren? Deze cursus leert je een aantal no-nonsens methodes om dat te bereiken: Mindulness meditatie, mindfulness oefeningen, ademhaling, intuïtie training en neurofeedback.  Alles om te denken wat je wilt denken: Baas in eigen brein!

Wat leer je?
Je doet veel kennis op, vooral over je hersenen en je ademhaling. Je leert en oefent allerlei meditatie technieken die ik van mijn monnikvriend in Birma heb geleerd. Je oefent enkele ontspannende yoga oefeningen en een aantal mindfulness oefeningen. Kijk of je je daarin kunt vinden; meer info. 


Hoe ziet zo’n les er uit? 
Afwisselend zit- en ligmeditatie, met aangename muziek en stembegeleiding, Tussendoor korte yoga oefeningen. Tussendoor ook presentaties over het brein; wat er gebeurt bij stress, bij slechte ademhaling, slapeloosheid, pijn, en meer. Kennis die we gaan gebruiken in de mindfulness meditatie.

Cursisten over de cursus.
Elke cursus start met het definieren van een persoonlijke doelstelling. Bijvoorbeeld: ik wil het aantal keren dat ik 's nachts wakker wordt, terugbrengen van 5 naar 1. Een cursist: "Tot mijn verbazing heb ik mijn doel bereikt.." Lees hier verder.

En wie ben ik? 
Hein de Bont; van huis uit jurist, vroeger eerst topmanager, later succesvol ondernemer. En nu al tien jaar ook mindfulness trainer en neurofeedback trainer. Meer lezen?

Wanneer en wat kost het?
De cursus bestaat uit 8 lessen van 1,5 uur op maandagavond van 7.30 tot 9.00 uur. Kosten 115 euro. (Minima 45 euro). De prijs voor de opgenomen meditatie oefeningen en -muziek is 10 euro. Dit voorjaar krijg je er een kosteloze neurofeedback training bij cadeau ter waarde van 55 euro. Locatie: vooralsnog Ulvenhout. 300 Meter van de snelwegafslag, geen parkeerkosten. Start van de volgende cursus: binnenkort bij voldoende (6) deelnemers.


Proefles?
Vóór de cursus geef ik een aantal kosteloze proeflessen. In die les zit een presentatie over je brein, een meting van de stress in je lichaam voor en na de les, en drie korte meditaties. Kortom; je weet meteen of de cursus bij je past of niet.

Meditatie voor gevorderden
Voor mensen met meditatie ervaring hebben is er een doorgaande 2 wekelijkse groep. 

Meer informatie of opgeven voor de cursus of proefles?
Mail me  op debonthein@gmail.com of bel me op 06 48403700. 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?