tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 De Gouden Tantra voor Geliefden-Upcoming events - Zero-point

De Gouden Tantra voor Geliefden

De Gouden Tantra voor Geliefden

Praktisch

Start 13 apr
Eind 13 apr
Prijs p.p. Kosten: 135,- p.p. incl koffie, thee
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Op zaterdag 13 april is er een introductie-dag “De Gouden Tantra voor Geliefden” door La Fuente del Amor. Deze workshop is voor geliefden (of voor gelegenheidspartners) die een gouden randje om hun relatie willen leggen. Kan het nog fijner, mooier, zachter, intiemer? Geen moeilijke relatietherapie, maar de aandacht gericht op schoonheid, lichtheid en contact.

Wat kunnen we verwachten?
We nemen jullie mee via geluid, muziek en subtiele contactoefeningen en rituelen langs aspecten van de Gouden Tantra, waarbij de mindset in je relatie belangrijk is. We willen deze graag richten op meer vrolijkheid, juicyness en liefde. Maar ook op verdieping in het geestelijk en lichamelijk contact met je geliefde. 30 november is er een tweede intro-dag en begin volgend jaar starten we met een jaartraining Gouden Tantra voor geliefden, bestaande uit 10 dagen, 1 dag per maand.

13 april is een introductie in de Gouden Tantra, waarin je al meteen praktische tools krijgt voor je relatie. Bovendien kunnen jullie onderzoeken of de jaartraining iets voor jullie relatie kan betekenen. Mocht je graag als individu aan deze dag willen deelnemen en de Gouden Tantra willen ervaren, dan nodigen we je van harte uit om samen met een gelegenheidspartner te komen.

Meestal kan het nog wel wat lichter, fijner en contactueler in je relatie, dus wij zijn van mening dat dit altijd wel van toepassing is, zowel als het wat minder gaat als wanneer je samen 2 supergeliefden bent.

La Fuente del Amor
Eleonora Bot en Peter Schoutens hebben La Fuente del Amor opgezet en geven sinds 15 jaar samen diverse groepstrainingen in m.n. Zeeland.

Jullie zijn uitgenodigd om samen te komen genieten.

Praktische informatie:
Zaterdag 13 april
Tijdstip 10.00-17.00 uur, inloop vanaf 09.30 uur
Tarief: Kosten: 135,- p.p. incl koffie, thee
Zaal: Stilteruimte
Trainers: Peter Schoutens en Eleonora Bot
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meebrengen: lunch, makkelijke kleding
Koffie, thee en iets lekkers zijn aanwezig

Meer informatie over ons vind je op www.detantrischeweg.nl

 

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >