tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Klankreis april-Upcoming events - Zero-point

Klankreis april

Klankreis april

Praktisch

Start 07 apr
Eind 07 apr
Prijs p.p. € 20,00
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Op zondag 7 april organiseert Joost van Genugten weer een klankreis in de Tuinzaal bij Zero-Point. Een geweldige manier om je zondagochtend ontspannen te beginnen!

Bij een klankreis mag je een innerlijke reis maken, waarin je energiesysteem een reset krijgt. Met behulp van klanken van onder andere klankschalen, gong, Native American Flute en drums kom je in een diepe staat van ontspanning, waarin je zelfgenezend vermogen haar werk kan doen zonder dat je hoofd ertussen komt. Het enige wat je zelf hoeft te doen is liggen op een mat met een lekker warme deken en je ogen te sluiten.

Soundhealing is een hele subtiele en krachtige manier om te werken aan klachten die veroorzaakt worden door stress. Vaak gaan we maar door met onze dagelijkse bezigheden en geven dan weinig aandacht aan onszelf. Veel fysieke klachten waar we tegenaan lopen hebben een stress gerelateerde oorzaak.

Door regelmatig een soundhealing sessie te ondergaan, geef je extra aandacht aan jezelf en verlaag je je stressniveau. Dit kan helpen bij bijvoorbeeld fysieke ongemakken of slaapproblemen, en kan ervoor zorgen dat je meer balans en rust in je leven ervaart.

Joost is wekelijks op woensdagavond te vinden voor één op één sessies. Kom ervaren wat soundhealing voor jou kan betekenen.

Meer weten over Joost, klankreizen, Soundhealing en Vortexhealing.
 

Praktische informatie
Datum: zondag 7 april
Inloop: 10.45
Sessie: 11.00-12.30 uur
Tarief: 20,-
Inclusief koffie/thee met iets lekkers na afloop
Waar: Tuinzaal
Begeleider: Joost van Genugten

www.buzzonder.com/

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >