tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Spring Festival: Singing Cirlce-Upcoming events - Zero-point

Spring Festival: Singing Cirlce

Spring Festival: Singing Cirlce

Praktisch

Start 09 juni
Eind 09 juni
Prijs p.p. Toegang gratis
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

The Singing Circle is in het leven geroepen voor mensen die willen (leren) zingen om het zingen zelf. De drempel is laag: iedereen kan meedoen.The Singing Circle is een uitgelezen plaats om het zingen in een groep te oefenen. Voor veel mensen geldt dat ze als kind vaak te horen hebben gekregen: je zingt vals, je bromt, ga maar achteraan staan. Kortom, de ideale situatie om voor goed met zingen op te houden.


Vroeg of laat komt deze oerimpuls weer boven: ik wil zingen!

Door met The Singing Circle mee te zingen, raak je je schroom kwijt, ga je meer durven, ontwikkel je een ontspannen, mooie, en eigen klank. Er is geen doel, behalve lekker zingen; we werken niet naar een uitvoering toe. 

Leuk als je mee komt doen! Zingen is heerlijk. Probeer het uit! 


Datum: Zondag 9 juni
Tijd: 14.00 - 14.55 uur
Tuinzaal (schoenvrij)
Doe mee, er is nog plek!
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Singing Circle met Paulien Ongering | Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Meer info: Singing circle

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >