tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Workshop Soul Body Fusion® -Upcoming events - Zero-point

Workshop Soul Body Fusion®

Workshop Soul Body Fusion®

Praktisch

Start 21 apr
Eind 21 apr
Prijs p.p. € 179,00
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

~ Laat De Zon Je Ziel Verwarmen en Breng Zonneschijn In Je Leven ~
 

Tijdens een Soul Body Fusion® sessie, versmelten je lichaam en ziel opnieuw met elkaar waardoor je meer jezelf wordt en vanuit je volledige zijn kunt gaan leven. 

Soul Body Fusion® is een simpel, krachtig proces dat helpt om meer jezelf te zijn, en je leven te laten stromen:

  • blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten
  • het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt versterkt
  • lichaam en geest kunnen meer in balans komen, daardoor kun je je veerkrachtig voelen, meer innerlijke rust ervaren en nieuwe stappen zetten
  • je bent meer afgestemd op je ziel en hierdoor kun je moeiteloos je eigen weg vinden en stappen zetten die voor jou kloppen.


Workshop Soul Body Fusion ® Practioner
Tijdens de workshop ervaar je het proces van Soul Body Fusion®. En je leert het op jezelf, op anderen en in je dagelijkse leefomgeving toepassen. In de Soul Body Fusion® Practitioner workshop ontvang je een Soul Body Fusion® sessie én leer je sessies ‘geven’ aan jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand). Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt de ontvanger 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat de ontvanger naar een hogere trilling brengt. Terwijl de ontvanger in dit veld zit komt de energie van het hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in het lichaam.
 
Na de workshop ben je gecertificeerd Soul Body Fusion® Practitioner en kun je deze techniek direct gebruiken in een (toekomstige) praktijk of om beter te functioneren in je dagelijks leven, thuis én op je werk.  

Meer informatie over Miranda Beenackers en Kundalini Yoga Breda
 

Praktische informatie
Datum: zondag 21 april
Tijdstip: 10:00 uur tot 17:15 uur. 
Prijs: 179,-. Bio - vegan maaltijdsoep, snack en thee inbegrepen
Trainer: Miranda Beenackers
Aanmelden: https://miyoga.blossomstudio.app/workshops/65d7d1738fa6870026a20245

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >