tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Hatha yoga en Restorative yoga - Zero-point
Beamiris_R Hatha yoga en Restorative yoga - Zero-point

Praktische informatie


Hatha yoga:

- elke maandagavond 19.00-20.15 uur

 

Restorative Yoga:

- elke maandagavond 20.30-21.30 uur


Docente: Beamiris Rodriguez
 

Tarieven:
- proefles €15
- 1 cursus (8 lessen) €85
- 2 cursussen (16x lessen) €160
- prive les (60 minuten) €75

Aanmelden voor de lessenDynamicdanceyoga.nl/courses/


Meer informatie
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via: contact me
Dynamicdanceyoga.nl

 

Beamiris Rodriguez

Welkom bij Dynamic Dance Yoga, waar de magie van lichaamsbeweging en flexibiliteit tot leven komt tijdens Hatha yoga lessen en Restorative yoga. Ga met me mee op deze transformatieve reis en ontgrendel het grenzeloze potentieel van je geest, lichaam en ziel..


Dynamic Dance Yoga is toegewijd aan het empoweren van individuen, hen te helpen contact te maken met hun lichaam, innerlijke balans te vinden en hun vrouwelijke kant te herontdekken. Meedoen met mijn lessen betekent deel uitmaken van een informele en open ruimte, waar je je op je gemak kunt voelen en contact kunt maken met gelijkgestemde individuen. Mijn lessen creëren een ondersteunende sfeer, bevorderen het zelfvertrouwen en een sterkere verbinding met jezelf.
 

Hatha-yoga

Stap in de wereld van Hatha Yoga voor een transformerende reis van zelfontdekking en holistisch welzijn. In deze meeslepende cursus duiken we in de oude beoefening van Hatha Yoga, waar lichaam, adem en geest harmonieus samenkomen. Geschikt voor beoefenaars van alle niveaus, verken je de basisprincipes van Hatha Yoga, het cultiveren van kracht, flexibiliteit en innerlijke rust.
 

Restorative yoga

Duik in de serene wereld van Restorative Yoga met Beamiris. Deze cursus is een perfecte ontsnapping voor iedereen die verlangt naar diepe ontspanning en herstel. Met zachte houdingen en bewuste ademhaling, biedt het een unieke kans om stress los te laten en je welzijn te verhogen. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een warme, ondersteunende omgeving, geschikt voor alle niveaus. Sluit je aan bij onze gemeenschap en ervaar de transformerende kracht van Restorative Yoga. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen op deze reis van rust en herstel.
 

Over Beamiris

Geboren in Havana, Cuba. In Cuba begon Bea's dansreis al vroeg en verfijnde ze haar vaardigheden bij de gewaardeerde "Escuela de Arte Leonardo Luberta" op Isla de la Juventud. In 1997 maakte Bea van Duitsland haar thuis en kreeg ze brede erkenning in heel Europa als lerares, artiest en choreograaf.  In 2011 kwam Bea in aanraking met yoga, wat een hernieuwde passie deed ontbranden. Sindsdien heeft ze zich verdiept in diverse yoga workshops, cursussen en trainingen onder gewaardeerde docenten. Bea is een internationaal erkende yogadocente door de 'Arhanta Yoga Academy'. Haar manier van lesgeven combineert plezier, inspiratie en technische precisie en begeleidt studenten op transformatieve reizen.

Een merkwaardig feit over Beamiris is haar vermogen om Spaans, Nederlands, Duits, Engels, Portugees en Italiaans te spreken.
 

Beamiris_RYT200 Hatha yoga en Restorative yoga - Zero-point

 

beamiris_RYT-200_ Hatha yoga en Restorative yoga - Zero-point

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >