tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Zwangerschapsyoga - Zero-point
Beamiris_R Zwangerschapsyoga - Zero-point

Praktische informatie


Zwangerschapsyoga:
- elke dinsdagochtend van 09.00-10.00 uur

Tarieven:
- proefles €15
- 1 cursus (8 lessen) €85
- 2 cursussen (16x lessen) €160
- prive les (60 minuten) €75


Docente: Beamiris Rodriguez

Aanmelden voor de lessenDynamicdanceyoga.nl/courses/


Meer informatie
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op via: contact me
Dynamicdanceyoga.nl

Beamiris Rodriguez

Welkom bij de zwangerschapsyoga van Dynamic Dance Yoga. De lessen zijn speciaal ontworpen voor de unieke behoeften van zwangere vrouwen, en biedt een zachte en veilige benadering van yoga, die zowel fysiek als emotioneel welzijn ondersteunt in deze speciale tijd.


Dynamic Dance Yoga is toegewijd aan het empoweren van individuen, hen te helpen contact te maken met hun lichaam, innerlijke balans te vinden en hun vrouwelijke kant te herontdekken. Meedoen met mijn lessen betekent deel uitmaken van een informele en open ruimte, waar je je op je gemak kunt voelen en contact kunt maken met gelijkgestemde individuen. Mijn lessen creëren een ondersteunende sfeer, bevorderen het zelfvertrouwen en een sterkere verbinding met jezelf.
 

Zwangerschapsyoga

Deze cursus is speciaal ontworpen voor de unieke behoeften van zwangere vrouwen en biedt een zachte en veilige benadering van yoga, die zowel fysiek als emotioneel welzijn ondersteunt in deze speciale tijd. Ik zal je door een reeks zachte yogahoudingen, ademwerk en ontspanningstechnieken leiden die kracht, flexibiliteit en innerlijke rust bevorderen. Yoga voor zwangere vrouwen is geschikt voor alle stadia van de zwangerschap en er is geen eerdere yoga-ervaring vereist. Ik geef prioriteit aan jouw veiligheid en welzijn, de lessen zijn aangepast aan je veranderende lichaam aan en zijn geschikt voor elk trimester.

Doe met ons mee terwijl we het wonder van het leven in jou eren en de vreugde en uitdagingen van zwangerschap omarmen door middel van de oude wijsheid van yoga.
 

Over Beamiris

Geboren in Havana, Cuba. In Cuba begon Bea's dansreis al vroeg en verfijnde ze haar vaardigheden bij de gewaardeerde "Escuela de Arte Leonardo Luberta" op Isla de la Juventud. In 1997 maakte Bea van Duitsland haar thuis en kreeg ze brede erkenning in heel Europa als lerares, artiest en choreograaf.  In 2011 kwam Bea in aanraking met yoga, wat een hernieuwde passie deed ontbranden. Sindsdien heeft ze zich verdiept in diverse yoga workshops, cursussen en trainingen onder gewaardeerde docenten. Bea is een internationaal erkende yogadocente door de 'Arhanta Yoga Academy'. Haar manier van lesgeven combineert plezier, inspiratie en technische precisie en begeleidt yogastudenten op transformatieve reizen.

Een merkwaardig feit over Beamiris is haar vermogen om Spaans, Nederlands, Duits, Engels, Portugees en Italiaans te spreken.

 

Beamiris_RYT200 Zwangerschapsyoga - Zero-point

 

beamiris_RYT-200_ Zwangerschapsyoga - Zero-point

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >