tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Sadhana-Upcoming events - Zero-point

Sadhana

Sadhana

Praktisch

Start 07 apr
Eind 07 apr
Prijs p.p. Vrijwillige donatie voor de huur en de muzikanten.
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Heerlijk om samen de dag te beginnen!

Sadhana is de yoga-term voor dagelijkse spirituele oefening. Het is een van de belangrijkste hulpmiddelen om aan het zelf te werken en een hogere bewustzijnsstaat te bereiken. De sleutel bij sadhana is consistentie en discipline.

Wat kan ik verwachten?
We komen om 06.00 uur in stilte bij elkaar om de aandacht bij onszelf te houden. We tunen in met de Adi Mantra (Ong Namo...) en Mangala Charan Mantra (Aad Guray Nameh...) Dan is er een ochtend kriya (yogaset) en daarna gaan we de Aquarian Age mantra's chanten samen.

Sadhana
Een regelmatige sadhana is een gewoonte die harmonie schept. Wanneer je je inzet om je hogere zelf elke dag te ontmoeten, worden je beslissingen en je leven origineel, je leven draagt ​​de handtekening van je ziel en je uitstraling drukt op elk moment de betekenisvolle intimiteit van het Oneindige uit. Er is een krachtig en validerend gevoel van overwinning dat sadhana brengt waar de uitdagingen van het leven kansen worden in plaats van strijd.

Amrit Vela
Twee en een half uur voor zonsopgang is de tijdsperiode die bekend staat als de 'Ambrozijnen' of de 'amrit vela'. Tijdens de amrit vela staat de zon in een hoek van zestig graden met de aarde en de energie die in sadhana wordt voortgebracht, geeft je een "supercharged" resultaat.

De zonsopgang op deze dag is ongeveer om 7 uur.

De tijd nemen voordat de dag begint met te focussen en je mind te concentreren is een krachtig voordeel van ochtend-sadhana.

 
Meer informatie over Miranda Beenackers en Kundalini Yoga Breda

Praktische informatie
Datum: zondag 7 april
Start om 06.00 uur tot 8.30 uur
Begeleiding: Miranda Beenackers van Mi-Yoga / Kundalini Yoga Breda

Bijdrage: Je motivatie
Vrijwillige donatie voor de huur en de muzikanten.
Aanmelden: https://miyoga.blossomstudio.app/schedule/65d8897c8fa6870026a2032b

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >