tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Yin Yoga Special-Upcoming events - Zero-point

Yin Yoga Special

Yin Yoga Special

Evenement Eigenschappen

Start 25-11-2018
Eind 25-11-2018
Prijs p.p. 17,50 p.p.
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Dompel jezelf onder in de yin yoga tijdens de onstuimige herfst. Op zondag 25 november kan je meedoen aan een yin yoga special. Deze special wordt gegeven in de Stilteruimte: een mooie en knusse zolderruimte waarin aandacht is voor iedereen. Deze extra lange yin yogales haalt je uit je ‘yang’ stand, waarbij je uit je actiestand komt en meer bewustzijn brengt naar je lichaam en geest. Breng jezelf uit de wervelstorm van gedachten, acties en prikkels om te landen in je innerlijke rust die van belang is in de onstuimige herfstperiode.
 

Een cadeautje voor jezelf
Je krijgt de ruimte en begeleiding om met je eigen lichaam te werken en een innerlijke reis te maken. Door bij yin yoga voor een langere tijd in één houding te blijven waarbij je je spieren ontspant, werk je op o.a. je bindweefsel. Doordat de houding dieper doorwerkt tot je bindweefsel, maak je deze soepeler en krijgen energiebanen die daarin liggen meer ruimte om informatie te laten doorstromen. De fysieke benadering van yin yoga heeft ook direct effect op je energetische en mentale lichaam. In deze yin yoga special wordt ook mindfulness toegepast voor een diepe ontspanning en een herstellend vermogen.
 
Een cadeautje voor jezelf om de rust en vertrouwen te vinden in je lichaam en ter versterking van je mentale weerbaarheid.
 
Je bent van harte welkom op zondag 25 november om 10:30 uur op zolder bij Zero-Point.

Aanmelden kan via mariken@nextdooryoga.nl.

 

Met vriendelijke groet, 
  
Mariken Zbinden

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?