Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie

Kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie

Evenement Eigenschappen

Start 28 dec
Eind 28 dec
Prijs p.p. € 12,50
Locatie Stilteruimte
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Meditatie is de viering van jouw altijd verlichte natuurlijk aard , de dimensie van ieder mens die inherent vrij en gelukkig is en helemaal ongeschonden. Door jezelf toe te wenden naar die verlichte aard kom je in contact met een rijkdom die ver voorbij de conventionele wereld gaat waarin wij onszelf steeds weer in denken.

 

Wanneer je meester wilt zijn over je leven dan is het beoefenen van meditatie essentieel. Zonder beoefening van meditatie ben je overgeleverd aan de grillen en patronen van je dagelijks zelf. Door regelmatig te oefenen zul je merken dat je steeds minder samenvalt met gedachten, emoties en gevoelens en krijgt die vrije dimensie van jou een kans om naar de voorgrond te komen. Door de beoefening van meditatie wordt je geest leniger en soepeler en zal je daardoor ruimte ervaren om creatiever en authentieker met situaties in je leven om te gaan. Dat geeft waardigheid, stevigheid en zelfvertrouwen.

 

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Zijnsgeoriënteerde Meditatie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor één van de kennismakingsworkshops in Breda. Je bent van harte welkom!

 

In deze kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal Ronald van der Lee vertellen over Zijnsoriëntatie. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist.

 

Aanvullende informatie over Zijnsoriëntatie.

 

Praktische informatie

Locatie: Stiltecentrum Zero-Point – Ceresstraat 29 – Breda
Data: 28 december 2018
Tijd: 19.00-21.30 uur
Trainer: Ronald van der Lee
Deelnemers: 16 personen
Werkvormen: meditatie in beweging, zitmeditatie en een oefening
Prijs: €12,50
 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?