Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie

Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie

Evenement Eigenschappen

Start 17 jan
Eind 14 mrt
Prijs p.p. Gratis
Locatie Stilteruimte
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Meditatie is de viering van jouw altijd verlichte natuurlijk aard , de dimensie van ieder mens die inherent vrij en gelukkig is en helemaal ongeschonden. Door jezelf toe te wenden naar die verlichte aard kom je in contact met een rijkdom die ver voorbij de conventionele wereld gaat waarin wij onszelf steeds weer in denken.

 

Wanneer je meester wilt zijn over je leven dan is het beoefenen van meditatie essentieel. Zonder beoefening van meditatie ben je overgeleverd aan de grillen en patronen van je dagelijks zelf. Door regelmatig te oefenen zul je merken dat je steeds minder samenvalt met gedachten, emoties en gevoelens en krijgt die vrije dimensie van jou een kans om naar de voorgrond te komen. Door de beoefening van meditatie wordt je geest leniger en soepeler en zal je daardoor ruimte ervaren om creatiever en authentieker met situaties in je leven om te gaan. Dat geeft waardigheid, stevigheid en zelfvertrouwen.

 

Donderdag  17 januari 2019 begint de Cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie.  In deze cursus maak je kennis met meditatie in beweging, zitmeditatie en visualisatie volgens de Zijnsgeoriënteerde principes. Na acht lessen ben je in staat om zelf een meditatiebeoefening van ongeveer een half uur tot drie kwartier te onderhouden en in stand te houden.

 

Deze cursus is geschikt voor zowel mensen die geen enkele ervaring hebben met meditatie als mensen die dat wel hebben met bijvoorbeeld Zen of Vipassana. Wanneer je overweegt om in april 2019 de Cursus Gezonde Zelfliefde deel te nemen, dan is een deze cursus een hele goede opmaat daarvoor.

 

Praktische informatie
Locatie: Stilteruimte
Data: 17 en 24 januari, 7, 14 , 21 en 28 februari, 7 en 14 maart 2019
Tijd: donderdagavond 19.00 – 21.30 uur
Trainer: Ronald van der Lee
Deelnemers: 16 personen
Prijs:€ 295,- incl. btw (Particulieren), €295,- exclusief btw (zelfstandige professionals) en € 490,- excl. btw (Organisaties) incl. koffie/thee en versnaperingen.
Werkvormen: meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisaties en deelrondes.

 

Aanvullende informatie over Zijnsoriëntatie.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?