tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Laat je energie stromen met yin yoga & klankschalen-Upcoming events - Zero-point

Laat je energie stromen met yin yoga & klankschalen

Laat je energie stromen met yin yoga & klankschalen

Evenement Eigenschappen

Start 09 feb
Eind 09 feb
Prijs p.p. € 35,00
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Kom op zaterdag 9 februari om 10.45 in de  mooie Tuinzaal iets heel bijzonders beleven; een special van yin yoga & klankschaal ontspanning van Mariken Zbinden en Irene van Koppen. Het is een ochtend om jezelf heerlijk op te laden.

 

Wat kan ik verwachten?

Ervaar de yin poses in een warm bad van natuurlijke klanken. Je aandacht wordt als vanzelf getrokken naar de klankschalen, gong en andere instrumenten, zodat je geest zich zal ontspannen. Doordat je langere tijd in yin poses blijft, werk je op je bindweefsel en kan de energie (prama/chi) stromen in je lichaam.  De resonantie van de klanken zal dit proces versterken, vooral wanneer de klankschaal op je lichaam wordt geplaatst waardoor je de trillingen nog beter kan waarnemen.

 

Een extra element in de workshop is dat we reflecteren op wat JIJ in 2019 meer van wilt en dat zullen we verankeren met klank. Deze special eindigt met een klankreis waarbij je weg kan dromen. Daarna drinken we een kop thee met een verantwoord hapje erbij.

 

Voor wie?

Het is gewenst om enige ervaring in yin yoga te hebben zodat de uitleg over de poses zo kort mogelijk kunnen zijn en je optimaal kan genieten van de klanken.

 

Praktische informatie:

Zaterdag 9 februari

Tijd: 10.45 - 12.45 uur

De kosten voor deze prachtige ervaring zijn €35,- per persoon. Je kan je opgeven via het inschrijfformulier door te klikken op de inschrijfbutton.  De reservering is na betaling definitief.

 

Samenwerking tussen Mariken Zbinden van Next Door Yoga  (www.nextdooryoga.nl) en Irene van Koppen van Klankschaalontspanning (www.klankschaalontspanning.nl).

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?