tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Speciale aanbieding Thaise yogamassage-nodate - Zero-point

Speciale aanbieding Thaise yogamassage

Speciale aanbieding Thaise yogamassage

Praktisch

Start n.v.t
Prijs p.p. zie tekst voor informatie

Boek nu een massage en krijg na afloop van je bezoek een cadeaubon voor een massage mee naar huis. Gebruik de bon zelf of geef ‘m cadeau. Pam Ketelings geeft ontspanningsmassages & massages bij klachten. De behandelingen zijn gebaseerd op de traditionele Thaise geneeskunde.

 

Thaise yogamassage is een duizend jaren oude massagevorm met invloeden uit de Indiase yoga en de Chinese acupressuur. Deze massagevorm stimuleert de werking van het gehele lichaam, inclusief de interne organen. Thaise yogamassage heeft een weldadige uitwerking, na afloop voel je je blij en ontspannen!

Hoe gaat een massage in z'n werk?
Bij het geven van de massage gebruik ik mijn handen, voeten, duimen, ellebogen en knieën. Vaak gebruik ik ook mijn gewicht op een hele rustige maar stevige manier. Je gewrichten worden bewogen en je spieren gestrekt waardoor je lichaam weer warm en soepel wordt. De spieren worden net zo lang gekneed totdat de spanning eruit wegvloeit. Je energie begint te stromen en blokkades worden opgeheven. Je lichaam komt weer in balans en je voelt je lichter en blij.

Trek makkelijke kleding aan
Bij de traditionele Thaise massage wordt geen olie gebruikt. Het is aan te raden om gemakkelijk zittende kleding te dragen. De massage gebeurt op een matras of mat op de vloer.

Meer informatie over Pam Ketelings en Thaise yogamassage.

Praktische informatie:
Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken, mail naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bel 06 47 325 777

Je kan eenmalig van deze aanbieding gebruik maken en is geldig tot 1 juli 2024.

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >