tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Soul Mind Body Healthy Living-Upcoming events - Zero-point

Soul Mind Body Healthy Living

Soul Mind Body Healthy Living

Evenement Eigenschappen

Start 26 jan
Eind 26 jan
Prijs p.p. € 40,00
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Waardoor ontstaat ziekte? Wat is de boodschap? Kunnen we zelf-healing toepassen? Zijn lichamelijke klachten anders dan relationele uitdagingen?Tijdens deze Soul Mind Body Healthy Living dag ontvang je eeuwenoude kennis en praktische technieken. Je krijgt diepere inzichten waar je als mens staat en waarom je deze processen in je leven tegenkomt.

 

Je kent misschien wel het effect van meditatie die onze mind tot rust brengt. Hierdoor krijgt het hart ruimte om zich te kunnen openen. De meeste vormen van meditatie werken voor het grootste deel op het niveau van de geest. De Traditionele Chinese Geneeskunde werkt op het niveau van energiedoorstroming. De westerse geneeskunde werkt op het niveau van de materie.  We laten je graag zien dat alles met elkaar samenkomt.

 

Misschien voel je dat er meer is of ben je toe aan een volgende stap? Misschien heb je te maken met gezondheidsklachten of andere uitdagingen in het leven. Ben je klaar voor een diepere vorm van healing en/of bewustzijn? We reiken je graag deze kennis aan tijdens onze Soul Mind Body Healthy Living lezing/workshop op zaterdag 26 januari a.s.

 

Onze twee sprekers hebben jarenlange studies gevolgd en bewandelen het pad van Tao. Hun eigen ervaring is de motivatie om in Nederland en in Belgie workshops en lezingen te verzorgen.

 

Praktische informatie:

Datum: 26 januari 2019

Tijd: 10.30-17.00

Tarief: 40,-

Aanmelden/meer informatie bij Julienne via info.smbhl@gmail.com

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >

Psst... Wil je deze pagina delen?