tr?id=1705042142839857&ev=PageView &noscript=1 Workshop: het loopt wel los!-Upcoming events - Zero-point

Workshop: het loopt wel los!

Workshop: het loopt wel los!

Praktisch

Start 28 sept
Prijs p.p. € 35,00

Workshop: ‘Het loopt wel los!’

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met een dilemma. Heb je moeite met het maken van keuzes? Kun je jezelf echt vastdenken door alle kanten, voor en tegens perfect in beeld te brengen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! 

We kijken op verschillende manieren naar keuzes maken en gebruiken een eenvoudige en krachtige werkvorm, de Lemniscaat Loop van Corien Snijder. Een werkvorm die tegenstellingen gebruikt om te verbinden, blokkades lossen op en innerlijke rust ontstaat. Je onderzoekt, bekijkt en voelt de wisselwerking van tegengestelde krachten, twee uitersten of polariteiten. Door de lemniscaat letterlijk te lopen verbind je de uitersten met elkaar. Wat onverenigbaar lijkt, krijgt een ander perspectief en lijkt op te lossen.

Meer info: https://www.talenteerjezelf.com/agenda

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Praktische gegevens:

Datum: 28 september (wt4) 

Tijd: 14.00 - 16.30 (uitloop tot 17.00) 

Prijs: €35,- incl. btw (wt4) 

Locatie: Kompas (tweede etage)

Trainer: Adrienne Schimmel

 

Op de hoogte blijven

Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante workshops of lezingen en krijg je regelmatig tips over gezondheid en vitaliteit. Je kunt je op ieder moment weer afmelden.
Bekijk de laatste nieuwsbrief >